srenfrdeitnoptrusles
/images/bg

bodo sastavci

Kako doći do nas

Kamp „ SASTAVCI „  - Šćepan Polje, Crna Gora - nalazi se na ušću rijeka Tare i Pive ( 433m.n.v. ) gdje stvaraju Drinu. Njegova okolina je neiscrpna inspiracija za zaljubljenike prirodnih ljepota. U zagrljaju tri rijeke i obilju prirodnih ljepota jednostavno ostajete bez daha i tu je izvor pozitivne energije koja Vas dovodi do blaženstva.

Kamp se nalazi 25 km od Foče na samom graničnom prelazu Šćepan Polje u Crnoj Gori - na putnom pravcu Foča – Šćepan Polje - Plužine – Nikšić – Podgorica – Budva. U Foču ne ulazite nego nastavljate pravo 3,5 km do raskrsnice za Sarajevo - pravo, a Vi vozite lijevo preko mosta na rijeci Bistrici i odvajate se za Nikšić i Trebinje. Vozite se 600 m do sledeće raskrsnice pored koje se nalazi benzinska pumpa Nešković. Pravo Vas put vodi za Tjentište i Trebinje, a Vi skrećete lijevo preko mosta na rijeci Drini i poslije 80 m nailazite na rakrsnicu gdje vas put lijevo vraća u Foču a Vi se odvajate desno uz blagu uzbrdicu pored osnovne škole prema Šćepan Polju 20 km.


A, onda kreće avantura. Adrenalin počinje da raste na zadnjih 10 km ove dionice jer je jednotračni asfaltirani put bez bankina. Iako će vam izgledati da je potpuno nemoguće da takav put bude magistralni i da pri tom spaja dve države, ne dajte se pokolebati, to je samo znak da ste na pravom mestu. Vozite polako i oprezno, put je uzak i nezgodan za sve one koji nisu navikli na ovakve terene. Na 20-om kilometru od Foče naići ćete na tablu sa natpisom „Rafting centar Bastasi“. Još malo pa ste stigli – nastavljate do samog graničnog prelaza izmedju Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Udjete u Crnu Goru i poslije prelaza 50 m na desnoj strani imate putokaz za skretanje desno prema kampu Sastavci ( ako produžite pravo – niste na pravom putu jer Vas put vodi prema Plužinama i Nikšiću ). Šćepan Polje je malo mjesto - izmedju privatne kuće i restorana Koridor X i Blu River dolazite na makadaski put kojim se vozite 200 m do raskrsnice na kojoj skrećete desno 100 m do parkinga kampa. Parkirate auto sa desne strane, ponesete svoje stvari i spustite se pješke 100 m nizbrdicom do samog kampa koji se nalazi na samoj rijeci Tari.

kako doci do nas
kako doci do nas
 
Kako doći do nas! - Rafting klub "Bodo" Sastavci
Start (A): End (B):

Kako doći do nas!

Od dokumenata dovoljna Vam je važeća lična karta (plastična) ili pasoš. Deca moraju imati pasoš ili biti u pasošu svojih roditelja.

Za auto obavezan je zeleni karton.

  • Beograd - 375 km;

Beograd - Čačak - Užice - Višegrad – Ustiprača - Goražde – Foča – Šćepan Polje

  • Novi Sad - 360 km;

Novi Sad - Ruma - Šabac - Zvornik - Vlasenica - Sokolac - Rogatica - Ustiprača - Goražde - Foča - Šćepan Polje

  • Herceg Novi - 180km;

Herceg Novi - Morinje – Grahovo - Vilusi - Nikšić – Plužine – Šćepan Polje

  • Budva –200 km;

Podgorica - Nikšic - Plužine – Šćepan Polje

  • Dubrovnik - 175 km;

Dubrovnik - Trebinje - Vilusi - Nikšić – Plužine – ŠćepanPolje

  • Sarajevo – 95 km;

Sarajevo - Trnovo – Brod na Drini – ŠćepanPolje

Aerodromi u našoj blizini su: Sarajevo 95 km, Podgorica 135 km, Dubrovnik 170 km, Tivat 170 km, Beograd 375 km.

Najbliže Željezničke stanice su u Sarajevu 100 km, Podgorici 135 km, Užicu 169 km.

Do naših regiona možete doći redovnim autobuskim linijama:
Autobuska stanica u Foči kontakt telefoni: +38758211805,  +38758211809

 

 

Cloudy

0°C

Foča

Cloudy
Vlažnost: 100%
Vetar: ENE brzina 6.44 km/h
Subota
Mostly cloudy
-2°C / 10°C
Nedelja
SP_WEATHER_RAIN_AND_SNOW
2°C / 12°C
Ponedeljak
Snow showers
-2°C / 2°C
Utorak
Partly cloudy
-8°C / 1°C

Kontakt

Rafting klub "Bodo"
Gagović Slobodan dipl.maš.ing.

+387 65 577 903;
+382 69 206 311; +381 64 081 58 10

E-mail: tarabodo@gmail.com

mapa

Mapa