Često postavljana pitanja

Svaki dan u dogovoreno vrijeme, po vašoj želji.  Skupite društvo 6 – 10 prijatelja po čamcu željnih dobre zabave na vodi. Sve ostalo je naša briga.

U kamp ,, Sastavke ,, koji je smješten na samom ušću Tare i Pive gdje počinje Drina.

Nalazi se u Crnoj Gori na samoj granici između BiH i Crne Gore, mjesto Šćepan Polje. Kamp je udaljen od: Podgorice 135 km, Budve 200 km, Foče 25 km, Sarajeva 95 km, Banja Luke 310 km, Čačka 225 km, Beograda 375 km, Dubrovnika 180 km.

Da, i maloljetne osobe mogu ići na rafting uz prisustvo i saglasnost roditelja/staratelja.

Na rafting krećemo u 11:00, iz kampa ,, Sastavci, a završavamo oko 16:00, zavisno od doba godine, izabrane etape i vodostaja rijeke. 

Rafting traje od 2 do 6 sata, zavisno od vodostaja i etape koju ste odabrali, a u toku raftinga pravimo pauze za kupanje, skakanje, obilazak pećina i fotografisanje vodopada i siga. 

Kamp posjeduje 8 ( osam ) kabina za presvlačenje, a poslije raftinga Vas čeka topla voda da se tuširate. 

Prtljag i vrijednije stvari ostavljate u Vašim bungalovima a ključeve od bungalova ostavljate kod organizatora raftinga, za što osobno odgovara vlasnik kampa. 

Kamp ,, Sastavci ,, posjeduje sve uslove za organizaciju ugodnog boravka u prirodi. Na raspolaganju su Vam 10 toaleta, 14 tuš kabina od toga 8 sa toplom vodom, a u kampu ima i električna energija.

U kampu Sastavci smještaj može da bude u drvenim bungalovima (40 mjesta) ili u LUX apartmanima (62 mjesta). Svi objekti  su opremljeni sa čistom posteljinom, jastukom, vrećom za spavanje i dekom. Elektroficirani su i imaju utičnicu da možete napuniti mobitel ili da fenom osušite kosu poslije raftinga.

Jutarnju kafu služe od 7:00, a doručak počinje u 9:00. 

Muzika ima svaki vikend uživo, a ako su veće grupe ima i radnim danima.

Unošenje alkoholnog i bezalkoholnog pića nije dozvoljeno.